Projekter

Opdatering af akryl portrætter

Akryl på lærred, 2 stk. 40×40 cm, 2019

En bestilling fra 2007 var falmet i farverne. Jeg besluttede derfor at lave billederne om. Denne gang med langt mere erfaring med materialer og maleri i det hele taget. De første to billeder var stykket sammen af tekst og billeder, der var printet ud på lærred og limet på et større lærred; de nye billeder er malet med akrylmaling fra bunden ud fra reference fotografierne og med de bedste medier.


Biker-parret

Bestilling, Grafit på papir, A3, 2019

Bestillingsarbejde fra 2019, opgaven var at kombinere flere reference billeder i ét portræt (fyrens hoved fra ét foto, pigens hoved fra et andet, motorcyklen, vesten og logoet også fra hvert sit foto) og så ville kunden gerne have portrættet til at vise parret som “en rigtig biker og biker-babe”, så jeg måtte i gang med at tænke mig til en god ‘pose’ og en skinnende læderjakke.


Selvportræt-udvikling

Selvportræt
Grafit på papir, A4, 2019/2005

I 2005 tegnede jeg mit første grafit selvportræt, og jeg syntes egentlig det blev meget godt, jeg var dog aldrig tilfreds med håret!

Jeg besluttede i år at tegne et nyt selvportræt for at se, om jeg har udviklet mig på de 14 år, selvom jeg faktisk ikke har tegnet ret meget siden 2005 (jeg er først for nylig begyndt igen). Du kan selv bedømme, men jeg synes der er sket noget, en større grad af detaljering f. eks. og så er jeg meget tilfreds med håret.

Scroll til toppen