BESTILLING/PRISER

PORTRÆT - FARVEA4 - 1 person = 900 kr. (ekstra person + 450 kr.)
A3 - 1 person = 1100 kr. (ekstra person + 550 kr.)

PORTRÆT - BLYANT


A4 - 1 person = 600 kr. (ekstra person/dyr + 250 kr.)
A3 - 1 person = 800 kr. (ekstra person/dyr + 350 kr.)

AKRYLMALERI


Ikke prissat endnu

Skriv en email, hvis du vil bestille et portræt


Jeg skal have din betaling, når alle aftaler er på plads, og dvs. før jeg begynder at tegne. Jeg refunderer ikke en betaling med mindre, jeg ikke er i stand til at fuldføre din ordre, eller hvis du kan overbevise mig og min hårdeste kritiker om, at tegningen ikke lever op til min standard.


Hvis tegningen skal sendes, skal du også betale forsendelsesgebyret, som varierer alt efter, hvor du skal have den sendt hen (50 kr. hvis det er til en dansk adresse).


Det er rigtig godt, hvis du har et eller flere skarpe og store digitale billeder af den/de, der skal portrætteres, som du kan sende til mig. Jo flere billeder jo bedre. Derved kan jeg bedst "indfange" personlighed og udtryk, og så bliver du helt sikkert glad for din tegning.


Hvis ikke du har, eller kan skaffe, skarpe og store billeder af "modellen", så kan jeg stadig tegne et godt portræt, detaljegraden bliver blot mindre.


Jeg kan sagtens sammenkæde flere billeder til ét portræt. Så hvis du f. eks. ikke har et billede af dine to børn/forældre/venner/etc. sammen, så kan du sende mig to forskellige billeder og så kan jeg tegne dem så det ser ud til, at de sidder ved siden af hinanden.